Skip to main content
Het beste in beter worden

Iedere stap die we zetten is er één om beter te worden

Ik werk graag samen met ondernemers die een gezond ziekteverzuim nastreven en hierbij no nonsens te werk gaan. Ik sta voor “het beste in beter worden”, niet meer en niet minder!
Werkgevers helpen bij het voorkomen en vakkundig behandelen van ziekteverzuim. Persoonlijke begeleiding, advies op maat en aandacht voor het totale proces zorgt er elke keer weer voor om samen tot de beste oplossing te komen, voor alle partijen.
Daarnaast streef ik iedere dag op uiteenlopende gebieden in positieve uitkomsten te denken en nieuwe oplossingen te bedenken!
eigenaar van MAACwerk

Kernwaarden, welke voor mij belangrijk zijn

  • professionaliteit
  • betrouwbaar
  • integriteit
  • persoonlijke aandacht

Plan nu een GRATIS PEP.TALK met MAACwerk

Heeft jouw organisatie te maken met een (te) hoog percentage (langdurig) ziekteverzuim? Heb je te weinig tijd om zelf te onderzoeken hoe je de dilemma’s kunt oplossen? Verwacht je te hoge kosten om een gezond personeelsbeleid te creëren?
Wacht dan niet langer en plan nu jouw GRATIS PEP.TALK!

Je zoekt een arbeidsdeskundige

Bij een arbeidsdeskundig onderzoek doet de Arbeidsdeskundige onderzoek naar de werksituatie van een zieke of arbeidsongeschikte werknemer. Op die manier krijgt de Arbeidsdeskundige inzicht in de mogelijkheden, de beperkingen, de geschiktheid van de werkplek en de restverdiencapaciteit van de medewerker.

Je zoekt een verzuimbegeleider

Iedere verzuimsituatie is uniek en vraagt om maatwerk. En bij verzuim van een zieke werknemer geldt dat zeker. Met een goede, professionele begeleiding en een sparringpartner kan verzuim voorkomen worden. En op de passende wijze behandeld worden.Naast begeleiding omtrent verzuim biedt MAACwerk ook begeleiding op HR-gebied.

Het team van specialisten & partners