Ben je klaar voor een PEP.TALK?

Persoonlijk & probleemoplossend gesprek op locatie

Heeft jouw organisatie te maken met een (te) hoog percentage (langdurig) ziekteverzuim? Ben je bang voor hoge kosten die hiermee gepaard gaan of verwacht je hoge kosten om een gezond personeelsbeleid te creëren? Heb je weinig tijd tot geen tijd om uit te zoeken hoe je de dilemma’s kunt oplossen?
Wacht dan niet langer en plan nu een GRATIS PEP.TALK met MAACwerk op je eigen locatie. In een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw probleem, brengen we mogelijkheden in kaart en krijg je een helder advies over het benodigde plan van aanpak.

Plan nu een GRATIS PEP.TALK
met MAACwerk

Afspraak maken (PEP.TALK)
MAACwerk
Produktieweg 1
6045 JC Roermond
  • 06 23 33 95 09
  • info@maacwerk.nl

Over ons

MAACwerk is jouw onafhankelijk specialist op het gebied van arbeidsdeskundige, arbo- en verzuimzaken. Een sparringpartner voor ondernemers die ziekteverzuim willen voorkomen én behandelen. Voor het Midden- en Klein Bedrijf, instellingen, profit en non-profit sector in Limburg, maar ook daarbuiten.

Kennisbrief

Met onze kennisbrief ben je die ondernemer die direct en op de juiste manier zijn verzuimdossier in orde heeft en (pro)actief mee omgaat. Schrijf nu snel in en sluit je aan bij die groep van ondernemers die hun verzuim op orde hebben.
Kennisbrief
© MAACwerk. All rights reserved. Created by brandcoach ill graff design
Beheer en onderhoud LinQxx.